Hesselund
IMG_4580-hesselund.jpg

Kennel Hesselund

golden retriever kennel

Hos Hesselund Kennel elsker vi Golden Retrievers. Vi er et ægtepar i vores bedste alder med to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra. Vi bruger derfor masser af kvalitetstid med vores skønne hunde i vores dejlige hjem på Nordfyn.

vores første golden retriever

Vi købte vores første Golden Retriever i 2002 hos Kennel Gembæk. Vi forelskede os i en smuk hvalp med krudt i, der var en rigtig dejlig familiehund, som vi havde glæde af i 13 år. Når man har været vant til at have hund i så mange år, bliver hjemmet hurtigt tomt, når hunden ikke længere er der. Vi valgte derfor i 2016 igen at anskaffe os en Golden Retriever fra Kennel Gembæk.

 

Vores dejlige hunde

IMG_0013.jpg
 

wilson

Denne gang forelskede vi os i en lille sød han-hvalp, som vi kaldte Wilson. Han er en super skøn hund med et godt temperament. Wilson har nogle meget fine forældre og er selv en rigtig flot hund, der fra starten havde potientiale ved udstillingerne. Da vi ikke havde udstillet nogle af vores tidligere hunde, var det enormt dejligt at finde ud af, at Wilson egnede sig rigtig godt til udstilling. På små to år har han nemlig både vundet et internationalt show med CK og en del andre fine pladser. 

 

Esther

I 2017 tilføjede vi endnu en dejlig hund til familien. Hos opdrætter Mieke Gerritsen fra Kennel Van De Beerse Hoeve i Holland fik vi den søde, rolige tæve Esther. I junior klassen er Esther Dansk Junior Champion DKJUCH 2018, og har titlen Københavns Junior Vinder 2018.